Binnenzonwering

Zonwering is te verkrijgen voor verschillende functies zoals bijv om te verduisteren, voor privacy en het vermijden van lichtinval. Binnenzonwering kunnen wij u aanbieden van verschillende merken zoals Luxaflex,Sunway en Toppoint. Deze merken leveren zonwering in elk gewenst type, vorm, kleur en maat.

Duo-rolgordijnen

Met dit product kunt u zelf de mate van lichtinval bepalen. Dit product bestaat nl uit 2 lagen stof met transparante en dichte banen die langs elkaar bewegen. Sunway noemt dit product eclips, Luxaflex Twist rolgordijnen.

Bekijk duo-rolgordijnen

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn te verkrijgen in klassieke en moderne dessins, prachtige kleuren en decoratieve opties. De stofvariaties zijn verduisterend, lichtdoorlatend en rolgordijnen van screenstof dat de eigenschap heeft om fel licht te filteren en warmtewerend is.

Bekijk rolgordijnen

Vouwgordijnen

Wij bieden vouwgordijnen op maat aan met een gamma aan transparante en verduisterende stoffen in een variëteit van kleuren en structuren. Ze passen in ieder interieur, zowel klassiek als modern door de variëteit in modellen. Vouwgordijnen zijn een warme en sfeervolle raamdecoratie. Ze regelen een mooie lichtinval en zorgen voor een goede akoestiek in huis. Wij adviseren vouwgordijnen van hoogwaardige kwaliteitstoffen zonder krimp. Het grootste voordeel is dat de meeste stoffen wasbaar zijn.

Bekijk vouwgordijnen

Plisse duette

Een plisségordijn of plissé, is stoffen raamdecoratie die door middel van plooien versteld kan worden. Het verschil tussen plissé en duette is dat een plissé uit één laag stof bestaat en een duette uit twee lagen stof. Er is een ruime keuze uit transparante, lichtdoorlatende en verduisterende stoffen in de mooiste trendkleuren. Plisségordijnen en duettes zijn bij uitstek geschikt voor alle raamvormen en ook bijzonder geschikt voor schuine ramen en lichtkoepels door de veelzijdige montage-mogelijkheden. Een zeer goede eigenschap van een duette is bovendien de isolerende werking door de honingraatstructuur van de dubbele stof. 

Bekijk plisse-duette

Jaloezieën

Aluminium jaloezieën zijn te verkrijgen in verschillende lamelbreedtes: 16mm, 25mm, 50mm en zelfs 70mm breed. Er is geen betere daglichtregeling dan met jaloezieën, dit ook door de vele uitvoeringen waarin dit veelzijdige product te verkrijgen is.

Bekijk jaloezieën