Gordijnen

Gordijnen brengen sfeer en warmte in uw woning. In onze showroom heeft u een ruime keuze aan gordijnstoffen die we u kunnen laten zien als showbaan en als staal. In de collectie zit een breed assortiment vitrage, inbetweens, en dichte stoffen.

Ons atelier maakt de gordijnen naar uw wensen, met verschillende plooien en afwerking. Trend op dit moment is de waveplooi, ook wel golfplooi genoemd. Wavegordijnen of golfgordijnen zijn niet meer weg te denken in de mode van het moment.

We komen graag bij u thuis met stalen en showbanen zodat we u gepast advies op maat kunnen geven.

Overgordijnen

In onze showroom kunnen we u verschillende manieren van confectie laten zien, zoals bijvoorbeeld de vlinderplooi of de waveplooi, ook wel wavegordijn of golfgordijn genoemd. Er is een ruime keuze aan showbanen en kapstalen van verschillende merken aanwezig. U kunt kiezen uit kamerhoge stoffen, zonder naden, en banenstoffen. Het voordeel van banenstoffen is dat er geen beperking is voor de hoogte van de ruimte waar de gordijnen komen te hangen. Ook hebben we een leuke collectie kinderkamergordijnen met leuke prints.

Bekijk overgordijnen

Inbetweens

Inbetween gordijnen zijn mooie transparante stoffen, met- en zonder dessin. Ook in de collectie zijn de zg ausbrenners, stoffen waar een design in weggeëtst is. Inbetweens zorgen voor een prachtige lichtinval. Inbetweens of transparanten zijn in onze interieurs niet meer weg te denken. Meestal zijn het kamerhoge stoffen die naadloos gemaakt worden naar wens.

Bekijk inbetweens

Vitrage

In onze showroom is een ruime keuze vitrage aanwezig. Vitrage kunnen op verschillende lengtes toegepast worden, tot op de vensterbank en ook tot op de grond. In combinatie met dichte overgordijnen creeert u transparantie en privacy naar wens.

Bekijk vitrage