Vloeren

Tegenwoordig is er een ruime keuze in de soorten vloeren en tapijt. Kiest u voor warm en behaaglijk tapijt, of toch liever een harde vloer van Vinyl, PVC of laminaat? Bij ons in de showroom is er een ruime keuze aanwezig op staal. Door ons advies op maat kunnen we de juiste vloer adviseren bij u thuis. Voor huiselijk, intensief of industrieel gebruik hebben we altijd wel een vloer die bij u past.

PVC

Ook in ons assortiment, harde PVC vloeren, ook wel genaamd vinylstroken, van oa het merk mFlor, Ambiant, Moduleo en CORE tec . Een harde pvc vloer is zeer duurzaam product met verrassende dessins voor particulier en project. Pvc vloeren zijn duurzaam, comfortabel,slijtvast, geluiddempend en eenvoudig te onderhouden. Ook zijn deze vloeren uitermate geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling en voor het gebruik in vochtige ruimtes door de goede waterbestendigheid. Wij bieden alleen de topmerken aan in deze vinylvloeren. mFlor heeft zelfs PU Green achter hun merknaam staan. Dit heeft betrekking op het ultra lage gehalte aan vluchtige organische stoffen. Deze vloeren bieden wij aan in pvc-stroken die gefixeerd worden. Kortom: Een ruime keuze in verschillende prijsklassen.

Bekijk pvc

Laminaat

Natuurlijk bieden wij u een geweldige keuze aan in laminaatvloeren. Uiteraard voeren wij alleen de beste merken als Quick Step. Een laminaatvloer combineert de natuurlijke uitstraling van hout met de praktische voordelen van een kunstof vloer. Door bij ons in de showroom langs te komen kunnen we gepast advies geven voor de gepaste ondervloer, afwerking met plinten en laminaatvloeren met-en zonder groeven. Vaak is een laminaatvloer zeer mooi te combineren met een schoonloopzone van wand tot wand of met een schoonloopmat die wij in de laminaatvloer verwerken.

Bekijk laminaat

Tapijt

Voel de ongeëvenaarde zachtheid en de luxe uitstraling van de verschillende kwaliteiten. Het nieuwe merk Yunieq, heeft zelfs tapijt met luchtzuiverende, en blijvende vuil- en vlekafstotende eigenschappen. Creëer een behaaglijke sfeer in uw woning met zachte vloerbedekking in de meest mogelijke uiteenlopende kleuren en dessigns. Ook is tapijt te verkrijgen als tapijttegel. Vaak wordt tapijt ook toegepast als trapbekleding. We verwerken tapijt ook als karpetten op maat. Zo kunt u uw karpet passend naar uw wensen laten maken van een mooie kwaliteit tapijt.

Bekijk tapijt

Vinyl

We bieden u een ruime keuze aan in vinyl vloeren met verschillende dessins. Een vinyl vloer is snel gelegd en ook makkelijk verhuisbaar. Natuurlijk kan een vinylvloer (of novilon in de volksmond) ook gefixeerd worden voor een mooi en snel resutaat. 

Bekijk vinyl

Karpetten

We hebben een ruim assortiment karpetten in standaard maten, maar ook leveren we karpetten op maat. Met een carpet creëert u een behaaglijke sfeer in uw woonkamer, zeer zeker bij de keuze van harde vloeren.

Bekijk karpetten