Diensten

Gordijnen

Gordijnen brengen sfeer en warmte in uw woning. In onze showroom heeft u een ruime keuze aan gordijnstoffen die we u kunnen laten zien als showbaan en als staal. In de collectie zit een breed assortiment vitrage, inbetweens, en dichte stoffen. Ons atelier maakt de gordijnen naar uw wensen, met verschillende plooien en afwerking. We komen graag bij u thuis met stalen en showbanen zodat we u gepast advies op maat kunnen geven.

OVERGORDIJNEN

In onze showroom kunnen we u verschillende manieren van confectie laten zien, zoals bijvoorbeeld de vlinderplooi of de waveplooi, ook wel wavegordijn of golfgordijn genoemd. Er is een ruime keuze aan showbanen en kapstalen van verschillende merken aanwezig. U kunt kiezen uit kamerhoge stoffen, zonder naden, en banenstoffen. Het voordeel van banenstoffen is dat er geen beperking is voor de hoogte van de ruimte waar de gordijnen komen te hangen. Ook hebben we een leuke collectie kinderkamergordijnen met leuke prints.

INBETWEENS

Inbetween gordijnen zijn mooie transparante stoffen, met- en zonder dessin. Ook in de collectie zijn de zg ausbrenners, stoffen waar een design in weggeëtst is. Inbetweens zorgen voor een prachtige lichtinval. Inbetweens of transparanten zijn in onze interieurs niet meer weg te denken. Meestal zijn het kamerhoge stoffen die naadloos gemaakt worden naar wens.

VITRAGE

In onze showroom is een ruime keuze vitrage aanwezig. Vitrage kunnen op verschillende lengtes toegepast worden, tot op de vensterbank en ook tot op de grond. In combinatie met dichte overgordijnen creeert u transparantie en privacy naar wens.

Vloeren

Tegenwoordig is er een ruime keuze in de soorten vloeren en tapijt. Kiest u voor warm en behaaglijk tapijt, of toch liever een harde vloer van Vinyl, PVC of laminaat? Bij ons in de showroom is er een ruime keuze aanwezig op staal. Door ons advies op maat kunnen we de juiste vloer adviseren bij u thuis. Voor huiselijk, intensief of industrieel gebruik hebben we altijd wel een vloer die bij u past.

PVC

Ook in ons assortiment, harde PVC vloeren, ook wel genaamd vinylstroken, van oa het merk mFlor, Ambiant, Moduleo en CORE tec . Een harde pvc vloer is zeer duurzaam product met verrassende dessins voor particulier en project. Pvc vloeren zijn duurzaam, comfortabel, slijtvast, geluiddempend en eenvoudig te onderhouden. Ook zijn deze vloeren uitermate geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling en voor het gebruik in vochtige ruimtes door de goede waterbestendigheid. Wij bieden alleen de topmerken aan in deze vinylvloeren. mFlor heeft zelfs PU Green achter hun merknaam staan. Dit heeft betrekking op het ultra lage gehalte aan vluchtige organische stoffen. Deze vloeren bieden wij aan in pvc-stroken die gefixeerd worden. Kortom: Een ruime keuze in verschillende prijsklassen.

LAMINAAT

Natuurlijk bieden wij u een geweldige keuze aan in laminaatvloeren. Uiteraard voeren wij alleen de beste merken als Quick Step. Een laminaatvloer combineert de natuurlijke uitstraling van hout met de praktische voordelen van een kunstof vloer. Door bij ons in de showroom langs te komen kunnen we gepast advies geven voor de gepaste ondervloer, afwerking met plinten en laminaatvloeren met-en zonder groeven. Vaak is een laminaatvloer zeer mooi te combineren met een schoonloopzone van wand tot wand of met een schoonloopmat die wij in de laminaatvloer verwerken.

TAPIJT

Voel de ongeëvenaarde zachtheid en de luxe uitstraling van de verschillende kwaliteiten. Het nieuwe merk Yunieq, heeft zelfs tapijt met luchtzuiverende, en blijvende vuil- en vlekafstotende eigenschappen. Creëer een behaaglijke sfeer in uw woning met zachte vloerbedekking in de meest mogelijke uiteenlopende kleuren en dessigns. Ook is tapijt te verkrijgen als tapijttegel. Vaak wordt tapijt ook toegepast als trapbekleding. We verwerken tapijt ook als karpetten op maat. Zo kunt u uw karpet passend naar uw wensen laten maken van een mooie kwaliteit tapijt.

VINYL

We bieden u een ruime keuze aan in vinyl vloeren met verschillende dessins. Een vinyl vloer is snel gelegd en ook makkelijk verhuisbaar. Natuurlijk kan een vinylvloer (of novilon in de volksmond) ook gefixeerd worden voor een mooi en snel resutaat.

KARPETTEN

We hebben een ruim assortiment karpetten in standaard maten, maar ook leveren we karpetten op maat. Met een carpet creëert u een behaaglijke sfeer in uw woonkamer, zeer zeker bij de keuze van harde vloeren.

Binnenzonwering

Zonwering is te verkrijgen voor verschillende functies zoals bijv om te verduisteren, voor privacy en het vermijden van lichtinval. Binnenzonwering kunnen wij u aanbieden van verschillende merken zoals Luxaflex en Toppoint. Deze merken leveren zonwering in elk gewenst type, vorm, kleur en maat.

DUO-ROLGORDIJNEN

Met dit product kunt u zelf de mate van lichtinval bepalen. Dit product bestaat nl uit 2 lagen stof met transparante en dichte banen die langs elkaar bewegen. Luxaflex noemt dit product Twist rolgordijnen.

ROLGORDIJNEN

Rolgordijnen zijn te verkrijgen in klassieke en moderne dessins, prachtige kleuren en decoratieve opties. De stofvariaties zijn verduisterend, lichtdoorlatend en rolgordijnen van screenstof dat de eigenschap heeft om fel licht te filteren en warmtewerend is.

VOUWGORDIJNEN

Wij bieden vouwgordijnen op maat aan met een gamma aan transparante en verduisterende stoffen in een variëteit van kleuren en structuren. Ze passen in ieder interieur, zowel klassiek als modern door de variëteit in modellen. Vouwgordijnen zijn een warme en sfeervolle raamdecoratie. Ze regelen een mooie lichtinval en zorgen voor een goede akoestiek in huis. Wij adviseren vouwgordijnen van hoogwaardige kwaliteitstoffen zonder krimp. Het grootste voordeel is dat de meeste stoffen wasbaar zijn.

PLISSE DUETTE

Een plisségordijn of plissé, is stoffen raamdecoratie die door middel van plooien versteld kan worden. Het verschil tussen plissé en duette is dat een plissé uit één laag stof bestaat en een duette uit twee lagen stof. Er is een ruime keuze uit transparante, lichtdoorlatende en verduisterende stoffen in de mooiste trendkleuren. Plisségordijnen en duettes zijn bij uitstek geschikt voor alle raamvormen en ook bijzonder geschikt voor schuine ramen en lichtkoepels door de veelzijdige montage-mogelijkheden. Een zeer goede eigenschap van een duette is bovendien de isolerende werking door de honingraatstructuur van de dubbele stof.

JALOEZIEËN

Aluminium jaloezieën zijn te verkrijgen in verschillende lamelbreedtes: 16mm, 25mm, 50mm en zelfs 70mm breed. Er is geen betere daglichtregeling dan met jaloezieën, dit ook door de vele uitvoeringen waarin dit veelzijdige product te verkrijgen is.

Insectenwering

Laat de lente naar binnen, maar niet de insecten. Laat ons u adviseren naar de verschillende mogelijkheden voor ramen en deuren. Horren zorgen voor voldoende ventilate in huis en houden ongewenste bezoekers zoals vliegen en muggen buiten. Voor elke raam of deur is er wel een passende oplossing zoals inzethorren, plisséhordeuren.